Jump to content

I cant find my song under simple show builder


notredameforlife
 Share

Recommended Posts

I cant find any of my songs I sequenced under simple show builder. I am using my computer so I clicked on use a pc and then I don't see any of my songs. Now that I am looking at it all of the songs I can pull up in simple show builder is under .lms   and for some reason the songs I sequenced in S5 sequencer editor pro is .loredit                How can I change it to .lms    and whats the difference between the two and do I need to convert it to .lms for it to pull up under simple show builder,   thanks for help 

Link to comment
Share on other sites

First of all, in S5 open each song and under Menu > File, select "Create Playback files".  That will create the play.lms files.

Also note that for the SSB, songs MUST be in the default locations - Can't be in a different folder or in a sub-folder.

 

Link to comment
Share on other sites

Ok I guess I am halfway there. I did create playback files and it changed it to .lms file  I added it to my sequence folder and I can now see it under simple show builder but none of the songs I changed to .lms file will play in simple show builder. I have a blue light bulb on right of bottom of my screen that says light o rama enabled and schedule is enabled with the right time and date. It was very weird for one of my songs let it go the song wouldn't play but a video popped up on my computer and played on my computer, I tried to play the songs that I made to a .lms file in sequence editor but it doesn't play. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...