Jump to content

Simple show builder skips songs.


manscan
 Share

Recommended Posts

Hello: I have put together my songs and listed using the Simple show builder. The show starts and then it skips songs randomly and does what it wants.

I have rebooted, built the show over and over but, the same results. For some reason the computer just plays the songs it likes. I had not issues with these songs last year but now.......

Please help...

Link to comment
Share on other sites

something you can check is the show editor. click on the musical tab and see if "shuffle" mode has been checked. if it has then the system will just randomly play your songs but not in the order that you've chosen.

check that and it may solve your issue.

good luck

hope it helps

Link to comment
Share on other sites

Thanks for the suggestions so far. We have tried everything and this software just plays what it wants. The songs play with video just fine for several years. When I upgraded to 3.5.0 earlier this year with Superstar this program will not work correctly.

I have tried everything I can think of..

Do they have a Team View on here? Someone who can tell me what is going on ? I have people gathering everynight for lights and walk away groaning cause this software is not working properly.

I had the folks over at the LOR website daily sending me suggestions on what to do and nothing is working so far.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...