Jump to content

Lagging Issue


marionvillemolights
 Share

Recommended Posts

marionvillemolights

This is my first year using more than 1 RS485. Last year I had 14 LOR controllers, this year it is 19 controllers and 12 CCRs. On Mad Russian Christmas my sequence lags on the busy sections when I use the sequence with the CCRs added. If I don't use the CCRs, it works fine. I thought that was the whole reason for additional 485s. My regular network is for controllers 1-19 and AuxA is ccrs 1-6 and ccrs 7-12. My usb hub is a powered one. Any ideas?

Link to comment
Share on other sites

I would think that 12 CCRs on one network would be pushing the limits. Might want to consider a 3rd network. 1 for your controllers, 2 for the CCRs.

Link to comment
Share on other sites

marionvillemolights

Sorry, I skipped this when I typed, Aux B is for ccrs 7-12, so I have 3 now. 1 for LOR controllers and 1 each for 6 CCRs.

Link to comment
Share on other sites

Dennis Cherry

Again this year I have the same lag problem on one song.

Sent the sequence to LOR last year and gave me a couple of things to check, also sent them my sequence.

This year it is doing the same lag and know my setup is correct.

My setup is 206 DMX and 600 for CCR, using a Mini Director> IDMX again.

Can you run the mini director and IDMX at 115K? right now it is set for 56K.

Link to comment
Share on other sites

Dennis Cherry

Again this year I have the same lag problem on one song.

Sent the sequence to LOR last year and gave me a couple of things to check, also sent them my sequence.

This year it is doing the same lag and know my setup is correct.

My setup is 206 DMX and 600 for CCR, using a Mini Director> IDMX again.

Can you run the mini director and IDMX at 115K? right now it is set for 56K.

It only starts lagging about 3/4 through the song.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...