Jump to content
Light-O-Rama Forums

Recommended Posts

I have seven controllers and controllers 1-4 are working fine until I plug the cat 5 wire into output to go to controller five. At that point controller four shuts down and green light starts blinking. I tested each controller with laptop individually and all are fine. I swapped out controllers and does same thing. Any ideas????

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 11/20/2018 at 6:27 PM, Pat C said:

I have seven controllers and controllers 1-4 are working fine until I plug the cat 5 wire into output to go to controller five. At that point controller four shuts down and green light starts blinking. I tested each controller with laptop individually and all are fine. I swapped out controllers and does same thing. Any ideas????

ASSUMING the other end of the cable is NOT plugged i:

That sounds like you are shorting out the network:. A bad (damaged, crushed spot) CAT5  cable OR Bent / out of place pins in the RJ45 connector.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...