Jump to content

Visualizer acting weird


jwblazek
 Share

Recommended Posts

I am adding 60 5  pixel peace stakes to my Halloween and Christmas display. Completed 1 Halloween and 1 Xmas so far. Started another Halloween one, same process as before, open an existing SS sequence, import the new peace stake visualizer file, rename the SS and start sequencing. Noticed that several stakes, easily seen in scenes., have moved. Totally confused and at a standstill. Verified proper .lee was imported.

Ideas?

Can't upload images, only .4 KB

 

Link to comment
Share on other sites

Upload to something Google Drive, DropBox, OneDrive (lots of free webspace out there).

This forum has a very small limit on total storage space per user.

Push comes to shove, E-Mail them to me and I'll post them.

 

Link to comment
Share on other sites

Per the norm but above quality support, worked with Brian Superstar in in no time flat ,found the issue. For whatever reason when I attempted to import the visualizer file into SS, I selected the wrong the number of detection lines. Dumb cockpit error on my part that didn't stump Superstar Brian at all

 

Thanks Brian and Thank you LOR !

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...