Jump to content

Not Happy


Bhewson
 Share

Recommended Posts

I sent 1 CCF and 2 heads back for repair and I also sent in 1 of my CCR's for repair on 10/11/2013. I know during the Holliday's It can take a while. I got my CCF back but missing 1 of my heads. I have no idea where my CCR went to. They received both of them on the same day. Has anybody else had this problem. 

Link to comment
Share on other sites

Sorry to here that you've had this type of problem, but I have to agree with (ItsMeBobo). Open a ticket with LOR. I myself have had a few problem, and they have always been very quick to jump on it and get it resolved. Something must have slipped through the cracks in your case. I've even had LOR email me on the weekends.

Link to comment
Share on other sites

I had an issue with a new 10 watt flood. The green wasn't working. The wire was loose at the entry. I had deleted my email with the order number. LOR sent me a new one with a return label to send my damaged one back. Talk about service.

Link to comment
Share on other sites

I'm not sure what prompted you to post this.

 

You let us know that you were missing a flood head on Thursday at around 7PM.  You ticket was sent over to the repairs desk for research and we replied back on Friday around 1PM asking for additional information.  Within about 1 hour after you provided the information, we recognized our error  and let you know that things would be fixed.  All of that happened within less than 24 hours.

 

I apologize for the initial mix-up.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...