Jump to content

1 channel stuck on


Guest guest
 Share

Recommended Posts

This morning when I cam outside I noticed one set of lights on. They were coming from my 02 unit. That channel is the only one on from any unit. I use the director card and the show ends at 11 pm. What could cause this channel to stay on?



Thanks



Shawn

Link to comment
Share on other sites

Shawn I had this happen as well, luckily I had an open channel that I was able to use it to replace the bad channel.

Apparently the only fix is to send it back to LOR and let them fix it.

Link to comment
Share on other sites

Try resetting the unit. Unplug it and change it to 00, plug it back in for a few seconds. Then unplug it and set it back to the original ID. If that doesn't work, then it must be sent back to LOR. Try resetting first.

Will Sanders

Link to comment
Share on other sites

If the reset doesn't work. then you will have to do what logan suggested and contact LOR to send it back after the season is over.

Will Sanders

Link to comment
Share on other sites

I had this happen also this year. I had floods the kept getting water in them and blowing up and blowing fuses. I got all my flood problems fixes but in the process I think I fried the triac and now that channel is always on. I really needed that Channel so what I ended up doing was changing my drums in the front yard to 2 channels instead of 4 so I was able to use a channel for my floods again.

Next year instead of maxing out all my channels, I am going to make sure I have a spare channel or two for these kind of things.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...