Jump to content

Strange Issue


testraub
 Share

Recommended Posts

Okay Started the show last night and after about the third sequence, channels 9-16 were staying on after the song ended. They would behave properly during the following songs but then only one or two would stay on after the song ended. I do have a controller in the backyard that is set to keep lights on constantly (background animation sequence) Could that be sending a signal to controller #4? I have 6 controllers and the backyard one is #6. Everything else seems to be working properly. ANY IDEAS?

Tom Straub

Link to comment
Share on other sites

you know Tom, this will not rear its ugly head again till the weather gets much colder and wet like a good cold soaking rain. Then it will act up and you will find yourself out working it. Thats Murphy's law dont you know. Personally, I hope it has gone away for the rest of the season..

Link to comment
Share on other sites

That dang bug is back Several times last night Controller 4 had 8-16 ON full bright, then just random others would stay on after sequences run. I reset the controller (CTB16PC). Stopped and saved show with don't turn off lights, then resaved with lights off after. This is very strange.

Any ideas?

Tom Straub

Link to comment
Share on other sites

Guest Don Gillespie

Do you have the latest down load 3.1.4 I don't know if you are running S-3 but Bob explained it well saying this is a bug fix.

Link to comment
Share on other sites

Don Gillespie wrote:

Do you have the latest down load 3.1.4 I don't know if you are running S-3 but Bob explained it well saying this is a bug fix.


Didn't know that one Was still on 3.1.2 Will download and see what happens.

Tom Straub
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...