Jump to content

Show freezes


timmy
 Share

Recommended Posts

My show was playing fine, then I went outside to let the dog out and noticed no lights were on. I came inside and tried to disable show then enable so it would restart. It disabled but the bulb stayed blue instead of turning red. I then noticed LOR was froze. I had to restart my computer to get the show running again. Is there anything you guys do to keep a fresh computer. This might be crazy. I just don't like the idea of people driving out to see the display and it be off without my knowing.

Link to comment
Share on other sites

Guest wbottomley

timmy wrote:

My show was playing fine, then I went outside to let the dog out and noticed no lights were on. I came inside and tried to disable show then enable so it would restart. It disabled but the bulb stayed blue instead of turning red. I then noticed LOR was froze. I had to restart my computer to get the show running again. Is there anything you guys do to keep a fresh computer. This might be crazy. I just don't like the idea of people driving out to see the display and it be off without my knowing.


If it's a one time event, it could be a million possible things.

If it happens again, then I would get concerned. I reboot my show pc every Saturday afternoon.
Link to comment
Share on other sites

My show starts while I'm at work every day. I will try to restart at least once a week. Thanks. This is the first time it has done anything strange. I went live thanksgiving night. Maybe it will be ok from now on

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...