Jump to content
Light-O-Rama Forums
Sign in to follow this  
Azzo

ccb100

Recommended Posts

I have ccb controller that has one string that shows green steady status light the other has random lights on through out the string

Share this post


Link to post
Share on other sites

i have a post today with somewhat similar. although it's both strings... how far is your cat5 run? have you tried switching light strings from one to the other? I'm trying to figure if it's cat5 or string issue... weird to see... is this a CCB controller bought in clearance recently? mine were as well....

 

sorry cant be more help

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Normally when lights act up like that it is usually one of two things, the network speed or the cable run from the controller to the first pixel is too long. Seeing as we don't know your network speeds or cable lengths you could try raising the network speed and/or shortening the cable run or installing a null pixel.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...