Jump to content
Light-O-Rama Forums
Sign in to follow this  
Custm2500

LED lights stuck on?

Recommended Posts

I have a ctb16pcver4.32 controller and some of the channels will constatnly light half of some of the strings on a few channels. it works properly and turns on the other half of the string when comanded to. This is on 3 or 4 of the channels. can someone help me fix this problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sounds more like the light strings are acting up. When you say 1/2, is that 1/2 the strands on that channel. Or is it 1/2 of a strand?  

And welcome to the forum. 

Edited by Mega Arch

Share this post


Link to post
Share on other sites

Half of a string. I can plug any set of led string in and they act funny. I am going to try old school bulbs just to see what happens.

Thanks for the welcome. I have had 16 channels for 3 years and just last year added 16 more. Thought i had been on the forums before but guess I haven't .  

Edited by Custm2500

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...