Jump to content
Light-O-Rama Forums
Sign in to follow this  
commwagg24

LORmonitor Failure

Recommended Posts

I am having an issue running simple shows or shows on demand.  I can run a show through the sequence editor, but when I try and run through my new simple show I built in Hub this year, it won't run.  As a side note when I open up the control panel, I get a notification that Lormonitor has failed.  Below is the log I see when trying to run my show.

4:33:33 PM: Show Player initialized
4:33:34 PM: Starting show: C:\Users\bethwagg\Documents\Light-O-Rama\Sequences\LOR_HubShow.lss
4:33:34 PM: Checking S5 sequence: C:\Users\bethwagg\Documents\Light-O-Rama\Sequences\11-Grinch.loredit
4:33:34 PM: Loading compressed sequence: C:\Users\bethwagg\Documents\Light-O-Rama\LORInternal\Playback\L\11-Grinch.0000.16.play.lms.lcs
4:33:38 PM: Show Player starting
4:33:38 PM: Schedule loaded
4:33:38 PM: Initializing LOR networks
4:33:38 PM: LOR networks initialized
4:33:43 PM: Show Player initialized
4:33:44 PM: Starting show: C:\Users\bethwagg\Documents\Light-O-Rama\Sequences\LOR_HubShow.lss
4:33:44 PM: Checking S5 sequence: C:\Users\bethwagg\Documents\Light-O-Rama\Sequences\11-Grinch.loredit
4:33:44 PM: Loading compressed sequence: C:\Users\bethwagg\Documents\Light-O-Rama\LORInternal\Playback\L\11-Grinch.0000.16.play.lms.lcs
4:33:48 PM: Show Player starting
4:33:48 PM: Schedule loaded
4:33:49 PM: Initializing LOR networks
4:33:49 PM: LOR networks initialized
4:33:53 PM: Show Player initialized
4:33:54 PM: Starting show: C:\Users\bethwagg\Documents\Light-O-Rama\Sequences\LOR_HubShow.lss
4:33:54 PM: Checking S5 sequence: C:\Users\bethwagg\Documents\Light-O-Rama\Sequences\11-Grinch.loredit
4:33:54 PM: Loading compressed sequence: C:\Users\bethwagg\Documents\Light-O-Rama\LORInternal\Playback\L\11-Grinch.0000.16.play.lms.lcs
4:33:59 PM: Show Player starting
4:33:59 PM: Schedule loaded
4:33:59 PM: Initializing LOR networks
4:33:59 PM: LOR networks initialized
4:34:02 PM: Immediate shutdown requested
4:34:02 PM: Show Player shutting down

Share this post


Link to post
Share on other sites

Did you find a solution? I am having the same issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...