Jump to content
Light-O-Rama Forums
Getting Started

Sequence won’t leave lights on

Recommended Posts

I’m running 4.4.4 and always use the 1st channel on controller #1 for my tune to sign and it works perfectly except for 3 sequences turn it off at the end  I’ve checked also clicked the select row the turn on and it still seems to shut the light off at the end of the sequence.. yes I have the box in the show editor uncheck so the light should stay on like I said most of my sequence work perfectly but these three are really confusing me??

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)
45 minutes ago, Getting Started said:

I’m running 4.4.4 and always use the 1st channel on controller #1 for my tune to sign and it works perfectly except for 3 sequences turn it off at the end  I’ve checked also clicked the select row the turn on and it still seems to shut the light off at the end of the sequence.. yes I have the box in the show editor uncheck so the light should stay on like I said most of my sequence work perfectly but these three are really confusing me??

Check your “show scheduler” make sure there are no conflicts there.

Not a whole lot of info to go on.

Is this a show That is playing daily? Does it start and stop at selected times?

JR

Edited by dibblejr

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...