Jump to content
Light-O-Rama Forums
Sneely

control panel not working

Recommended Posts

I just updated the software and now the control panel doesnt work wtf

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can you give a little more detail about what isn't working?

What OS do you have? I assume this means you got the new version downloaded and installed.

Share this post


Link to post
Share on other sites

yea i just went from 3.7 to 3.8

Share this post


Link to post
Share on other sites

yea i just went from 3.7 to 3.8

Good to hear.

Any more detail about what isn't working with the LOR Control Panel?

Share this post


Link to post
Share on other sites

it doesnt show up in the system tray

Share this post


Link to post
Share on other sites

Windows 7?

If so, click the white arrow that is in your task bar, near your clock with the other icons. Do you see it there? If you do, then click the Customize link to force the icon to show all of the time.

Share this post


Link to post
Share on other sites

The old tech support joke is reboot your computer, so we'll go with that.

When rebooted, click on the LOR Control Panel (or however you are starting the program.) It still doesn't appear for you? If that's the case, I suspect you have other issues going on. The trouble you had downloading the file and installing it on your computer lead me to believe something else is going on that's not related to the LOR software.

Share this post


Link to post
Share on other sites

well that was on my laptop but this is the main computer idk what happened

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest wbottomley

well that was on my laptop but this is the main computer idk what happened

It doesn't matter which one. Follow Don's advice to see if that will fix your problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry I got it back thanks for the help

Share this post


Link to post
Share on other sites

Any idea what the problem was? Others might have the same problem in the future.

Share this post


Link to post
Share on other sites

well i did everything you suggested and rebooted and it worked . I owe you a drink lol thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Us old farts might get it right the first time, everytime. But it does help us to help you if you follow our suggestions.

I have to agree with Don about the old IT joke "well did you reboot it?". I am not IT, but I am an electrician that maintains computer controlled machinery and data collection systems. First thing to do if it will cause no harm is to reboot. If it is in the middle of a process try a few other things then if I have to. Make the machine safe and then do the reboot. 9 out of 10 times this fixes the problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

If I had a dollar for every time I've helped someone fix a problem simply by suggesting they reboot..... Phone, Computer, whatever. Same story every time! :/

Back to the OP, some more details would be extremely helpful for future reference. Things go wrong during installations, and it would nice to know the cause to try avoid it again.

Share this post


Link to post
Share on other sites

all details provided , i installed update and no control panel. the reboot solved it but only after the notification thingy deal. its hard to give specifics when your frustrated lmao

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Don Gillespie

Just remember if your going to buy one old fella a drink you have to buy all the old fellas a drink LOL

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...