Jump to content

www.lightorama.com?


Guest guest
 Share

Recommended Posts

Guest guest

I just put the period because it was the end of the sentence. I don't use the period on my link. It still doesn't work...I get the "PROBLEM LOADING PAGE" error. I'll try IE.

Luke
EDIT: It doesn't work for me in IE. I'll give it some time.......

Link to comment
Share on other sites

Guest guest

When I click on your fisrt link in your post it gives me "This page canot be displayed". But then when I go and use my links it works fine.

Mabey this helps.

Link to comment
Share on other sites

Guest guest

Richard III wrote:

When I click on your fisrt link in your post it gives me "This page canot be displayed". But then when I go and use my links it works fine.

Mabey this helps.
Same here
Link to comment
Share on other sites

Guest guest

Luke

I have LOR bookmarked as http://www.lightorama.com. It always has worked until today. I went to the PC Wiki and clicked Light-O-Rama. The URL said http://lightorama.com/

The first link in this paragraph has extra junk attached to it, even though it does not display. In IE, point to it and look at the actual address in the lower left of the window, you'll find ".%c2%a0/" at the end.

John
Link to comment
Share on other sites

Guest guest

Luke,

We have not made any changes to the webiste in the last couple of weeks. I would guess there is an issue at your end. BTW, thanks for the heads up. If/when we do have problems with the site it is nice to have folks like you to give us quick notification.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...