Jump to content

Lights coming on After Show Stops....


blazerstephen
 Share

Recommended Posts

blazerstephen

it happened 3 nights in a row, after the show ends at 10 pm. noticed it at diff times at night. one night i worked till 3am, came home from work at 4 am and half the mega tree was shimmering and some other channels were stuck on.

what i think may be possible problem..... the 2nd night i noticed it did this after getting on the internet about 10:30pm

...tonight i disconnected the modem from computer and didnt get online
....at 10:15 tonight i disconnect my serial port connector to LOR and then hook my modem back up im here typing this now and no problems so far....

any connections there ya think? could any signals from the cable modem be sending back thru the serial port?
cable modem connects to my computer via cat 5 patch cable

i did reset all 6 off my LOR boxes each of the 3 nights.
im lost on this one.....
thanks
-stephen

Link to comment
Share on other sites

Were you using the sequence editor during these times?

I noticed mine going off at crazy hours ... then I realized I was
watching them in the sequencer and they were playing outside.

My video cameras captured the action ... then I realized it was just
me doing it.

Link to comment
Share on other sites

blazerstephen

nope, not been using the editor
-stephen

Link to comment
Share on other sites

Are you using Easy Show Builder or Hardware Utility to build your show?

I had the same problem with Easy Show, switch back to Hardware Utility to build show, problem is gone.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...