Jump to content

LOR won't play


Recommended Posts

My sequencer froze up so I re-booted the machine.  Now after what appears to be a proper loading of either a new musical sequence or an existing sequence, when I press the Play button, nothing happens.  I re-booted again and still nothing.

Windows Media Player plays music properly so I don't think it is my machine.

Any ideas?  Maybe delete the program and re-download?  I am running v5.5.16.

Thanks

Don

 

 

Link to comment
Share on other sites

47 minutes ago, Donl1150 said:

My sequencer froze up so I re-booted the machine.  Now after what appears to be a proper loading of either a new musical sequence or an existing sequence, when I press the Play button, nothing happens.  I re-booted again and still nothing.

Windows Media Player plays music properly so I don't think it is my machine.

Any ideas?  Maybe delete the program and re-download?  I am running v5.5.16.

Thanks

Don

 

 

Check the pause button. If paused you must hit the pause button again.

Not sure if restarting S5 fixes it but while sequencing and hitting the pause you must un pause

JR

Link to comment
Share on other sites

Pause was not the issue.  I did the uninstall/reinstall.  Everything seems to work now but my version is only v5.5.6.  It was 5.5.16 prior.  How do I update to the latest version I was licensed for?  Pro with Super Star add-on.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...