Jump to content

Dasher and LOR


Gilbert Ramos
 Share

Recommended Posts

Gilbert Ramos

Here is my problem. I use Dasher boards along with my LOR boards.

My show is set to go on at 6 PM

My lights will go on, but only the ones lite by the Dasher boards will go on.

I them have to disable the shows and re-enable, for the show to work properly.

Has anyone else had this problem?



Gilbert

Link to comment
Share on other sites

Gilbert Ramos

It is on my old windows 98 so it should the original version, where do I look to find out, what version I have.

Link to comment
Share on other sites

LightORamaDan

Gilbert Ramos wrote:

It is on my old windows 98 so it should the original version, where do I look to find out, what version I have.


You can left click on the LOR light bulb and you can see the version when the status window comes up.

Did this work at one time then stop working?
Link to comment
Share on other sites

Gilbert Ramos

I am using 1.5.0, and yes it has always done it.

I thought that it was just my computer that did it.



Gilbert

Link to comment
Share on other sites

LightORamaDan

We will take a look at 1.6.15 and see if it happens there. Unfortunatly if it is a problem that we have to fix, it will be fixed in 1.6.xx and LOR II if necessary. However both of those versions require windows 98SE and windows Media Player 9 (or higher).

Is your 98 machine 98 SE ?

Dan

Link to comment
Share on other sites

Gilbert Ramos

Yes the 98 windows is second edition, and I believe it windows 10

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...