Jump to content

Windows 10


FirstClassPro
 Share

Recommended Posts

FirstClassPro

I have been trying to search for Windows 10 threads, but apparently I can't search with numbers. If I type "Windows 10" in the search bar, it will only search "Windows" which isn't bringing up what I am looking for.

 

I have recently upgraded my programming computer to Windows 10. Ever since I upgraded, every time I plug in my "USB to RS485 Adapter with Booster," my computer blue screens and reboots. It shows a page fault in non-paged area error.

 

Is anybody else having that issue with the adapter? I will be trying it on my show computer, which is Windows XP, when I get a chance to make sure the adapter is fine. I just know it was working a while before I upgraded my computer so it should still be working, but I will check.

 

Thanks!

Link to comment
Share on other sites

DJ

 

I just upgraded my windows 8 PC to 10 and haven't experienced this, I have played the show as normal, I also just purchased a new PC laptop to use for LOR sequencing mainly and a backup for the show PC but haven't plugged in the rs485 adapter yet, just sequencing, but i'll try it and let you know.

 

Keith

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

I just had this happen to me. My motherboard crapped out so i upgraded to a news asus z170-deluxe boardwith i7 6700k 4.0 cpu. Everything works great no device errors. As soon as i connect the usb485 to any usb port i get a page_fault_error.

 

I have been trying to search for Windows 10 threads, but apparently I can't search with numbers. If I type "Windows 10" in the search bar, it will only search "Windows" which isn't bringing up what I am looking for.

 

I have recently upgraded my programming computer to Windows 10. Ever since I upgraded, every time I plug in my "USB to RS485 Adapter with Booster," my computer blue screens and reboots. It shows a page fault in non-paged area error.

 

Is anybody else having that issue with the adapter? I will be trying it on my show computer, which is Windows XP, when I get a chance to make sure the adapter is fine. I just know it was working a while before I upgraded my computer so it should still be working, but I will check.

 

Thanks!

Link to comment
Share on other sites

I have been trying to search for Windows 10 threads, but apparently I can't search with numbers. If I type "Windows 10" in the search bar, it will only search "Windows" which isn't bringing up what I am looking for.

 

I have recently upgraded my programming computer to Windows 10. Ever since I upgraded, every time I plug in my "USB to RS485 Adapter with Booster," my computer blue screens and reboots. It shows a page fault in non-paged area error.

 

Is anybody else having that issue with the adapter? I will be trying it on my show computer, which is Windows XP, when I get a chance to make sure the adapter is fine. I just know it was working a while before I upgraded my computer so it should still be working, but I will check.

 

Thanks!

 

I fixed it on my end. I had to uninstall some of my asus mother board usb utilities called a1 charger plus. I found on a website that this program sends power up the usb for charging things like cell phones or other devices. After i removed this program i can now connect my usb485. Now i have a lor issue. Since i am on a new mb and cpu the lor program wants me to reactivate and it says i have activated to many times. I have created a help ticket i am sure they will reactivate me!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...