Jump to content

One Sequence not opening w/ 1.6.15


zman
 Share

Recommended Posts

I upgraded to 1.6.15 yesterday. I am attempting to get a few songs going for a show tonight. In updating all my other material for this year, no problems. One sequence, (last I needed to update) blows right out of the editor. Any suggestions? I may attempt to get back to 1.6.9 to see if I can open the sequence.

Link to comment
Share on other sites

Does it blow up when you try to load it or when you try to play it?

Link to comment
Share on other sites

Do you have "open waveform" selected by default in the preferences? If so, try unchecking that, then opening the sequence...

Never had that happen personally, but I've seen that reported as a workaround here...

-Tim

Link to comment
Share on other sites

Tim, that looks like it! I just opened it up on another computer, so I knew the file was not corrupt. Thanks!

Push - I was trying to load the file into the editor, I have one minor update to do to the channel assignment and then save it off.

Link to comment
Share on other sites

LightORamaDan

zman wrote:

I upgraded to 1.6.15 yesterday. I am attempting to get a few songs going for a show tonight. In updating all my other material for this year, no problems. One sequence, (last I needed to update) blows right out of the editor. Any suggestions? I may attempt to get back to 1.6.9 to see if I can open the sequence.


If it is having a problem during the load of the sequence then it could be something to do with the waveform.

Start the sequence editor and then click Edit->Preferenced->Display Preferences and turn off "Display Waveform by Default"

Dan
Link to comment
Share on other sites

Dan, thanks. Yes, that was the issue. Things are blinky, flashy. Now it's off to do a bit of trouble shooting and polishing!

Link to comment
Share on other sites

zman wrote:

Things are blinky, flashy.

That's what SHE said!

Push E.
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...