Jump to content

Waveform and sequencing now off in 2.0.8


fire_paramedic
 Share

Recommended Posts

fire_paramedic

It appears now that when sequencing the song moves in time from where it was on th screen in relation to what i has sequenced or vice versa. It is not where its supposed to be after scrolling and coming back to play it. The wave form is also off from the song. I go in and click the cells i want on. and then come back after moving ahead a little to listen and come back, then the timing that was correct is now off. I have repeated this everal timesand it kps doing it.

I have not gotten very far in starting this new song will try a bit more.

I am using a mp3, 128kbps. LORII 2.0.8

Dont know if anyone has tried sequencing with the new gamma or not. and run into this?

Link to comment
Share on other sites

If you convert that mp3 to a wav file does the behavior change?

Charlie

Link to comment
Share on other sites

fire_paramedic

Will try it. I hav not had any problems til now. It originally cam from a wav file ripped from a cd.

When i drag the scroll bar and go left or right depending on where i stop the cells line up with the music or they dont, sems to change screen to screen.

Link to comment
Share on other sites

fire_paramedic

OK so changing it back to a wav format sems to hav corrected the issue. I have 8 songs i have done in LOR II and this was the first to have this problem.

Link to comment
Share on other sites

That may have been a "variable bit rate" MP3 file. Always a problem.

I stopped using MP3s last year. Just couldn't trust 'em. :)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...