Jump to content

Fixture does not have a main CCR Fixture


Recommended Posts

I added 7 arches that each have 40 pixels. They are not CCR's (I don't think) as I created and exported the prop from Smart Pixel System.

 

When I try to go to Simulation Mode, I get the below error:

 

There are one or more errors with your simulation that prevent it from running.  Please correct these errors and try again.
Fixture  does not have a main CCR Fixture.

 

I have NO idea what fixture it is talking about...

 

Is it because I have a 40 pixel strip and it thinks I should have another 10 like a CCR?

 

My 7 arches are set like this:

 

                    Universe                  Beginning Channel ID              Ending Channel ID

Arch 1               1                                       1                                         120

Arch 2               1                                    121                                        241

Arch 3               1                                    242                                        362

Arch 4               1                                    363                                        483

Arch 5               2                                     1                                           120

Arch 6               2                                   121                                         241

Arch 7               2                                   242                                         362

Edited by jimswinder
Link to post
Share on other sites

Arghhh!!!  Ok...let the comments fly...George?  LOL

 

Somehow there was a "Fixture" with no name...just a blank space at the top of the Fixture List, and it was indeed a CCR Device...

 

Once deleted,  I was able to "Simulate"..

 

Okay...you are free to go back to ignoring me and my posts...

Edited by jimswinder
Link to post
Share on other sites

Arghhh!!!  Ok...let the comments fly...George?  LOL

 

Somehow there was a "Fixture" with no name...just a blank space at the top of the Fixture List, and it was indeed a CCR Device...

 

Once deleted,  I was able to "Simulate"..

 

Okay...you are free to go back to ignoring me and my posts...

Your post was edited at 2:41am. Looks like you need to go to bed! Lol

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...