Jump to content

Shortened Shows


smjosephrn
 Share

Recommended Posts

I have programmed my show. It consists of just music animations. 7 in all. I then used the schedule editor to schedule the show for a longish amount of time ~45 minutes. Just to see if the show will restart automatically or if I need to schedule multiple instances. Well, the show only goes for 4 and sometimes 5 songs and ends.

What did I do wrong?

Link to comment
Share on other sites

How long are your songs, total? Do the total of your 7 songs exceed the amount of time you allotted for the show to run?

Link to comment
Share on other sites

I set my show up to start at 6:30 pm and end at 10:30 pm. My 6 songs and sequences run nonstop until 10:30. If a song is playing, then it plays all the way thru and stops. I don't know what is wrong with yours. Do you have an old version or a demo version your using? Maybe uninstall and reinstall the software might fix it.

Link to comment
Share on other sites

No it is version 1.6.3 I'm using Windows ME (older computer) I may try to uninstall and reinstall. I thought maybe there was some limitation that I didn't know of or a setting I needed to set. I printed out all of the tutorials today to go through my setup step by step.

Link to comment
Share on other sites

Still having difficulty with it! I can get the show to cycle for 1 hour (4 or 5 cycles I can't remember.) then the show quits. It turns off at the end of the last song after 1 hour. Man this is fustrating! Here's what I have done to troubleshoot.

When I first started up the LOR on that computer, I placed a shortcut to the LOR control panel in my startup folder, so that I wouldn't have to manually start it. Well, later after playing with the program I noticed that there was a autoloader imbedded in the program. I made a mental note to remove the shortcut and enable the autoloader.

First, I removed the shortcut and enabled autoloading, then restarted,

I then went back to basics. I DL'ed and printed out the tutorials on Building an animation sequence and building and scheduling a show. I followed them to the letter. I changed the Network preferences in the Sequence editor to the suggested settings. (didn't know how this might affect the show but I did it anyway.) I also built a new sequence from the ground up, timed it and also told it to play everyday. (even though I really only want it to play today.) I set the time to play from 4:35pm to 6:00pm.

I fired it up and let it rip. Stopped dead at exactly 1 hour. Is one hour the maximum cycle for the LOR1602W? Is there a way to change that setting? What am I missing?

Link to comment
Share on other sites

Okay trying your suggestion right now. I thought that I only had Ver 1.6.3 because that is the CD that I got. But remembered that I was emailed Ver 1.5.0 I loaded that and then upgraded to Ver 1.6.1 So far everything is working. But I will see shortly if it cuts off at an hour.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...