Jump to content

downloaded sequences wont work in visualizer


samrobert
 Share

Recommended Posts

new guy here. I have 16 channels. bought some sequences from LOR - laid out my yard (on paper), assigned channels and colors, and set up the visualizer. everything works fine except when I try to use the visualizer on a couple of free downloaded sequences. the downloads run on the sequence editor - the muisc plays and it appears to be fine, but the visualizer won't work. switch over to a LOR sequence and the visualizer works great. I'm probably doing something really dumb, but I can't find it. any help would be greatly appreciated.

thanks

Link to comment
Share on other sites

Make sure the Visulizer is configured to use the same Controller/Channel data that you have created, or assigned in the sequence. When/if you change an element assignement (controller/channel) you will have to manually re-edit the visulizer to make sure it is in agreement.

Link to comment
Share on other sites

The download sequence probably have a different channel config. You should have a template that has your channel config. Then you copy and paste borrowed/ bought sequences into it. You cannot just take someone else's progrwamiing and run it. It has to be put into your own template. I have a 6 min template complete free of any programming with a song loaded. I dont use other stuff, but in you case you would open a template then copy and paste into it. Edit media file then shorten to proper lenght, then it will work.

Hope that helps.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...