Jump to content

CTB32LDg3 no comm problem


vzla_fx
 Share

Recommended Posts

I need urgent help, I'm building a control for a Christmas mega tree. I'm using 9 CTB16D and 9 CTB32LDg3 (firts time using this conroller).

I have already armed and connected all the conrollers but the problem I have is with the new CTB32LDg3, the computer does not recognize the controllers and not join the LOR network with the CTB16D.

i already assign a different address to each one but still get the message that they have no communication.

Could someone give me some suggestions of where you can be the problem.

Thanks in advance for the help.

Link to comment
Share on other sites

We already check all the cables.

The cables work fine with the CTB16D controllers, we even test the cables placing the CTB32LDg3 controller in the middle and put 3 CTB16d at the end and the hardware utility still only recognize the 9 CTB16d controllers

Link to comment
Share on other sites

Problem solved,

From some try and test i figuere out that the problem is on the LED Screen, when i take of the screen the controllers start to work fine.

Finally with the support from the Light-O-Rama help desk, we are figure out that all the crontollers have installed 2 comm chips and to work fine just have to remove the comm chip on the main board (8 pin dip chip) and the controller start to work fine with the LED display.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...