Jump to content

www.lightorama.com not available


Guest guest
 Share

Recommended Posts

This turned out to be a Yahoo bug exposed by LOR's bandwidth demands.

The videos that PC people were so kind as to allow us to put on the website were being downloaded at a rate of about 3 Mbytes/sec. They've been moved to an alternate website so as not to interfere with everything else because Yahoo has explained that "There is nothing that we can do to fix that issue." This rate has slowed to only 500,000 bytes/sec at the time of this post.

Lots of people are looking at your work.

Link to comment
Share on other sites

We would like to know if anyone is still getting the 999 error... we added lots more bandwidth so if the 999 is still happening our host is still having problems.

Never imagined we would be consistantly sending videos at 30 million bits a second.

Link to comment
Share on other sites

I haven noticed it in the last day. I will tell you if I get this error.... :)

30 million bits a second... youch... thats alot... :shock:

Just curious if you guys know how many gigabytes you send out a month... that would be an interesting number. :laughing:

Link to comment
Share on other sites

John,

On Friday and Saturday I seemed to get that a bit. But yesterday, Sunday, I did not recall one time where I did not get on the site and I was there quite a bit.

Mark

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...