Jump to content

Mysterious show that doesn't show in editor


Guest guest
 Share

Recommended Posts

Ok maybe one of the experienced people on here can tell me what is going on. I have a show set to run 6 - 10 pm and the control panel will show that it is waiting for that show. After that show ends the control panel states it is waiting for the next show at midnight but there is no show in the editor set for that time. At midnight, the control panel shows starting a show but within in 30 seconds it changes to waiting for show at 6pm. Any ideas why this is saying that.

Thanks

Link to comment
Share on other sites

Does it "Run" a show or just say it? Sunday, (First of week) always has a 12 mid-night show. It will say it but nothing should happen.



--Daniel L

Link to comment
Share on other sites

Okay, let's see if I got this right.

LOR goes by the day. When you schedule an event it that spans midnight, LOR will do it, but it has to break that into two segments internally. It's nothing to worry about. If you were really paranoid, you could delete your schedule files and recreate them.

:)

Link to comment
Share on other sites

Daniel wrote:

Does it "Run" a show or just say it? Sunday, (First of week) always has a 12 mid-night show. It will say it but nothing should happen.



--Daniel L


Thanks Daniel. I had never noticed that before. Nothing happens like you said and didn't know LOR did this.



Thanks again
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...