Jump to content

CTB-16D with a flicker problem


Guest guest
 Share

Recommended Posts

Have four (4) controllers with heat sinks, all blue boards. Alll running the show sequences like they should except for one. The board controlling the icycle lights on the house has a "flicker" when the light are on. Lights look like they are not at full intensity either.

Also, the same board was blowing the 15 amp fuse after about 5-10 minutes if the lights were left on steady. Replaced with 20 amp fuse and they lasted about 3 hours before fuse went. If I started a "show" and light flashed whenever they a part of the sequence, never had a blow out problem.

Ideas????

Link to comment
Share on other sites

CrazyRed wrote:

Have four (4) controllers with heat sinks, all blue boards. Alll running the show sequences like they should except for one. The board controlling the icycle lights on the house has a "flicker" when the light are on. Lights look like they are not at full intensity either.

Also, the same board was blowing the 15 amp fuse after about 5-10 minutes if the lights were left on steady. Replaced with 20 amp fuse and they lasted about 3 hours before fuse went. If I started a "show" and light flashed whenever they a part of the sequence, never had a blow out problem.

Ideas????



It sounds like you are overloading the controller. Do you know what the total load is on the controller?
Link to comment
Share on other sites

After adding up all the amps, I may be a lil bit over the 20 amp load. I will split the load for the full 40 amp capacity. Will advise if the "flicker" is still around.



Thanks Dan!!!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...