Jump to content

LOR CTB16D Light Controller


Guest guest
 Share

Recommended Posts

I have 192 channels (208 counting the back-up) and during the show I have noticed that a certain channel will intermittently turn off. The first time this happened I checked my programming to make sure I didn't forget something but the programming was solid. Sooo, I just reprogrammed the sequence so that it wasn't noticed (I figured it must be a program glitch). Now, tonight, I got a couple of more controllers on-line and I noticed a channel from two different controllers turning off during the show when they were supposed to be on. These sequences need the lights on. I can't program around these channels. Is anyone else having these problems???

Link to comment
Share on other sites

could somebody give me a hand?
Im trying to run a 32 channel LOR system and i have a demo pack,
with 5 songs and the animation seqence, the songs work but there is a long delay between, i thought i wanted to put the animation sequence between the songs but that is not working either, also i would like to be able to view the editor while the show is running, is this possible, sorry im a newby trying to help my neighbor who isnt realy computer lierate

Link to comment
Share on other sites

ocandtrav wrote:

I have 192 channels (208 counting the back-up) and during the show I have noticed that a certain channel will intermittently turn off. The first time this happened I checked my programming to make sure I didn't forget something but the programming was solid. Sooo, I just reprogrammed the sequence so that it wasn't noticed (I figured it must be a program glitch). Now, tonight, I got a couple of more controllers on-line and I noticed a channel from two different controllers turning off during the show when they were supposed to be on. These sequences need the lights on. I can't program around these channels. Is anyone else having these problems???

With that many channels running at once, it might be hard to track this down. I'd suggest running the board through the hardware utility, and see if it checks out. If not, I'd try the spare controller and see what happens.

If you've checked the channel config's, then I'd suggest you have a bad chip or opto somewhere.
Link to comment
Share on other sites

JMWGRAFIX wrote:

could somebody give me a hand?
Im trying to run a 32 channel LOR system and i have a demo pack,
with 5 songs and the animation seqence, the songs work but there is a long delay between, i thought i wanted to put the animation sequence between the songs but that is not working either, also i would like to be able to view the editor while the show is running, is this possible, sorry im a newby trying to help my neighbor who isnt realy computer lierate

A few tips which might help you.

1) In the show editors, Animation and Musical sequences will play at the same time. The work around is to put everything into the Musical tab. Animation sequences can be placed into the Musical tab, but not the other way around.

2) The sequence editor is a memory hog. There are times when the sequence editor can't keep up. You don't want to be running shows from the sequence editor.

3) To run the shows correctly, you want to create a show and schedule. There is a tutorial on the LORWiki (Under 'Basics') on how to do this. You then want to make sure your LOR Control Panel is running, and shows are enabled.
Link to comment
Share on other sites

Thank you for your help , what do you think is causing the long delays between songs?Ive taken the animation sequences out of the show and there is still a long delay, my neighbor would like to play a song then have a 1 or so minute long light display with out the music.Once again i appreciate your help.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...