Jump to content

Scheduled Show Plays One Song Then Stops - HELP!


Trey Drysdale
 Share

Recommended Posts

Where can I find the verifier? Everyone speaks about it and I feel like the only one who doesn't know where it is. I only have the first version of the LOR software by the way.

Also the sequences will play when I manually go to the Sequence Editor and play them from there - no problem finding the audio file there...

Link to comment
Share on other sites

Another thought - just confirm that your show is saved and the schedule is accessing the right saved show file (I guess making sure you don't have two versions of the same show file floating around and pointing to the wrong one?).

Also - make sure you've added the sequences in the show under the right tab - sequences with music under the musical tab. Under that tab you might want to just check "play in order" to avoid the possibility of a shuffled sequence list playing same song a few times in a row.

Make sure you do not have any sequences in background, startup, animation, or interactive unless that is for sure your intention (maybe you have a sequence in startup that you aren't expecting)?

Link to comment
Share on other sites

Ah.. 1.6.3... Try going through, and trimming a fraction of a second off the sequence length on the offending files... Leave the audio file alone, or even add some silence on the end...

And, if you have access to the email account that you purchased LOR under originally, go get your license key, and upgrade to S2 for free.

http://lightorama.com/LicenseRetrieval.html

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...