Jump to content

bbig

Members
  • Content Count

    62
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by bbig

  1. Because I didn't know any better, I've been running more Than 7,000 pixels on one 500k network and I haven't experienced any lag even on very complex sequences. I use a mix of pixie 4s, 8s and 16s.
  2. Never mind. It eventually came back on.
  3. When I get to the last port the delete channel button become greyed out. How do I get rid of the last one?
  4. I inserted a pixie 16 and forgot to change it to 100 pixels per port. I would like to back that out and reinsert the device in the sequence so I don't have to add the channels manually
  5. In S4, how do you delete a device. Thanks
  6. When setting up multiple pixies I always thought that all ports ended up getting a unit ID. For instance, when setting up a pixie 4, if unit 1 is selected then the software would take unit IDs 01, 02, 03, and 04 so when setting up another pixie 4 I would start with UI 5. However, I watched a video today that showed someone setting up 2 pixie 16s and he used 01 for the first pixie 16 and UI 02 for the second. Have I been doing this wrong all this time?
  7. I added a pixie 16 to my system. I added it using S4 sequence editor and selected pixie 2/4/8/16, pixie 16, pixels per port 100, and the base unit ID and my network. In the sequence, all 100 ports show up and all have the same color changing sequence but only the first 50 work on each port. What am I forgetting. The other pixies I added the year worked fine doing the same technique. Thanks
  8. I purchased 2 pixie 4s last year and hadn't used them. When I went to add them to my show, the red light remains on and the hardware utility finds both of them. No numbers are on and I've tried several combinations of light strings. Neither controller will work and they do not respond when the white button is pushed. This is my 10 pixie controller and I've never had issues with them before. Any ideas of what to check next? Since the lights don't react to the white button, I assume that means there is an issue with the circuit boards? Seems odd that both would be defective. Thanks
  9. I have all of my units configured but just realized that my rgb star only has 50 channels per string and I have 100 light strings. Is there an easy way to add channels that are prepopulated with the channel configuation? I was able to I sett 50 channels by right clicking on the 50th channel and selecting "insert mulitpule RGB channels below and selecting 50. However, I would then need to go into all 50 channels and manually set the device type, unit ID, and circuit numbers. I vaugly remember using a third party software to do this but I don't think it worked for me. Any help would be appr
  10. If I use the "light string" function and change it to RGB, it seems to only be adding a traditional rgb leds. Not smart pixels. I assume I should be using the pixel DMX tool?
  11. When adding a rgb light string it seems to assign the number of points automatically. What are points? Pixels? If so, how do I change it to 50? it won't let me do that manually. Thanks
  12. Hoping a better title might help find someone who knows the answer to these. In preparation to moving to S5 I'm trying to create an accurate visualizer for my house. However, I haven't been able to find a tutorial that is specific to smart RGBs. I've imported a picture of my house and that's when things get confusing. I outlined the house with the square pixels using pixie8s. 1. Should I be using the CCR wizard to apply the lights? That's what I am currently using. 2. When setting the properties for each string it asks for the base unit ID. So I selected that for all 8
  13. Trying to create a vis. I have several questions on a separate post. Hopefully someone will be able to answer those questions so I can move forward. Thanks
  14. I have watched your video and it has been a tremendous help getting everything set up. I appreciate your efforts. Even when adding a controller in SE I dont see a way to change the order of the pixels to accommodate a pixie tree that starts at the top left as viewed by the audience. I tried going in and changing each channel (50 x 16) so it took several hours. It sort of worked but it created a new channel every time I changed that was not grouped so it screwed up my entire Configuration. It also is a perfect fix because you can only reverse the pixels in groups of 3 so its kind of in ord
  15. In preparation to moving to S5 I'm trying to create an accurate visualizer for my house. However, I haven't been able to find a tutorial that is specific to smart RGBs. I've imported a picture of my house and that's when things get confusing. I outlined the house with the square pixels using pixie8s. 1. Should I be using the CCR wizard to apply the lights? That's what I am currently using. 2. When setting the properties for each string it asks for the base unit ID. So I selected that for all 8 strings I have using a Pixie8. Seems like doing it this way, the stricgs are essent
  16. It looks like there is a steep learning curve on pixel editor that I wont have time to overcome in the short term. Can the Configuration be changes directly in SE?
  17. I was using 4.4.4 visualizer to create the tree. Is there a better way? When I try to use pixel editor I get errors for all of the sequences I have. Doesn't seem to find the audio file even though it is looking in the right place. I do have the latest driver for OpenGL. Not sure what to do at this point. If the other LOR products are any indication, it will take a long time to become familiar with pixel editor assuming I ever get it to work.
  18. I have a pixie16 that is already part of my channel configuration along with 4 others. I am trying to change the pixel order on that particular unit to accommodate a set up very similar to yours with 16 - 50 pixel strings with the #1 pixel on the top left as the audience sees. I am using 4.4.4 until after the holidays. Should I create the prop in visualizer and somehow paste the channel Configuration for this tree into my existing channel Configuration? In visualizer, if the numbers are at the top, does that mean the #1 pixel is at the top? Also, when generating the prop, what LOR
  19. Can anyone help me figure out how to program a pixie tree where the first pixel is at the top left (or could be right)? It completely wired and standing in the yard but I dont know how to program it with input at the top. Thanks!!
  20. OK, I was able to create the message in SS and exported it to SE. I tried to cut and paste it into the existing sequence but all it does is flash at that time. What is the correct way to add it to the sequence? Thanks again for the help!
  21. I am using the square pixels in seeder tube.
×
×
  • Create New...