Jump to content

Powers_Ronald

Members
  • Content Count

    75
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Powers_Ronald last won the day on October 18 2020

Powers_Ronald had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About Powers_Ronald

  • Rank
    Member

Profile Information

  • Location
    Sheridan, IN
  • Occupation
    Computer Programmer

More About Me

  • Interests
    Model Rockets
  • Favorite Decorating Holiday?
    Christmas

LOR Software

  • LOR Software Version
    5.5.6
  • License Level
    Pro

Recent Profile Visitors

232 profile views
  1. For me, the error is only in 5.5.8, and it is when I exit the motion generator. It did not matter that I made changes. When I exit the generator, the preview screen comes up, freezes and then exits the app. 5.5.6 seems to be working for me but not 5.5.8. I have included what I captured from the Windows application log if that help in debugging this. LOR_5_5_8_Error.txt
  2. This sounds like what I am seeing. Create a new motion effect. Exit the the motion generator screen, and the model preview pops up. At this point everything is fine. Enter the motion generator to modify the effect. Exit the the motion generator screen, and the model preview pops up. After a few seconds the preview screen freezes and the application just stops. Old sequences run fine, and I can modify effects that are already in the sequence. However, if a add a new motion effect, then go back to modify the new effect, it freezes and shuts down. I reinstal
  3. Rolled back to 5.4.2 and I do not have an issue now.
  4. Just installed 5.5.8 Pro and started a new song. I was putting onto a mega tree (24 strands of 50 pixels) a meteor motion, exploding. When I exit the motion generator screen, and the model preview pops up, it run for a few seconds, freezes and exits the editor. I tested a few things to see if there is some pattern. It seems that I can generate new effects, but I have this error when I attempt to make changes to the effect. I tried this with new sequences and those from last year. The old sequences run fine, and I can modify effects that are already in the sequence. However, if a add a new moti
  5. Not sure if this has been reported yet, but there seems to be a bug S5 v5.3.8. When I select an existing motion effect to change, it will take me to the motion effect generator, I make the changes and click OK. This is where the bug happens. S5 makes the change and then takes me back into the generator. If I select cancel I get the warning no effects were changed. The changes are in place, so this bug is an annoyance.
  6. Is there an effect or a combination of effects that can produce a ball or floodlight effect that bounces off the prop, or in my case the house?
  7. The effect is always starting from the left bottom, in the preview and actual display. I played with replacing the window prop with a custom 18x12 prop , and the custom prop worked as I expected, even though it had the same p ixel position as the window prop. I think that the issue is that S5 defined a window not as 18x12 but 60x1.
  8. I am drawing a blank on how to do what should be simple. I have several window frames on my house with 60 pixels (12x18). The starting location is the bottom left, going clock wise. Most of the effects I use work fine, but there is one that I am having a hard time setting up correctly. I am trying to get each of the these window frames to open from the top/bottom middle using the curtain effect. However, every effect I use starts in the bottom left corner, thus I never get the opening from the center, just the corners. What have I done wrong here?
  9. Matt, May I ask to define "a high-end computer" please? My whole display is E1.31, including the CTB16PCs which I run through a E1.31 bridge. I am planning on using a laptop with a 2.5 GHz I7 Processor, 12GB Ram and a 512GB SSD to run the show.
  10. Thank you everyone for the input. Based on this information, I should be OK for now. All my controllers are connected via Cat5e cables (no wifi) and my laptop should be fast enough. Still, I am concerned about the limitations I may face soon.
  11. Just wondering what is a realistic limit to the number of pixels an LOR S5 display can run? I know that in Network Configuration you can define 999 DMX universes which would come out to 168,830 pixels, but can an LOR network handle that much traffic? I am only about 8,000 pixels and was just wondering how much larger I could increase my display before I had to worry about over loading my network. Thanks, Ron
  12. It is working now. I removed and installed the latest Intel display driver and Plugable's Displaylink driver.
  13. Jim, if I read this correctly, you connect directly to the laptop, not through a docking station. I suspect the issue is the video drivers in the docking station. These two monitors are recognized by Windows, but not by the Intel graphics driver. I may be stuck with having to plug one monitor back into the laptop's HDMI port.
  14. Plugable UD-3900 Dual Display Universal Docking Station. I am using the HDMI and the DVI ports.
  15. Is there some issue with S5 and multiple monitors? I have an HP laptop (I7 processor, 16 GB ram ) connected to a Plugable USB Docking station. The docking station has two monitors connected to it. When I place S5 Sequencer (V5.1.0 Pro) in either of these monitors, the preview playback, grid nor preview design will not display properly. I can move sequencer to the laptop's screen and it looks fine. However, as soon as I move it back to one of the monitors, everything gets messed up again. I did try moving one of the displays to the HDMI port on the laptop, and that worked fi
×
×
  • Create New...