Jump to content

Dwain Andras

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Dwain Andras

  • Rank
    New Forum User

Profile Information

  • Location
    South Louisiana
  • Occupation
    Vehicle Controls Software Electronics Test Engineer

More About Me

  • Favorite Decorating Holiday?
    Christmas

LOR Software

  • LOR Software Version
    5.3.10
  • License Level
    Pro

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Looking for other sources for pixel tree sequences. I have purchased from superstar lights and light-o-rama and holiday coro. Any other sources for pixel tree sequences for free or for purchase?
  2. Same issue as stated above. When copy and pasting in motion generator the crash happens. Also when just working with changing the effects in motion generator will cause the crash.
  3. S5 5.5.8 Pro Sequencer now crashes after upgrade. The sequencer just shuts down randomly while doing edits and additions to the sequence about every few minutes. Quite frustrating. I will have to reinstall the prior version as it seemed to be pretty rock solid.
  4. Looking to see if anyone sequenced the RGB window and RGB flood channels for TSO Christmas Cannon Rock or TSO Faith Noel or Mannheim Steamroller Carol of the Bells and is willing to share or any other sources to get these?
  5. https://www.facebook.com/AndrasFamilyChristmasLightShow
  6. "I would like a copy sent to dwaingandras@yahoo.com "I agree to not sell or share this sequence with anyone. This request will be used for my private, personal use on my show only. I also understand the mere fact of making changes to the borrowed sequence and pasting it in to my sequence does not make it mine to share".
  7. Sorry.... I was jumping around forums and my earlier post was accidentally replied in this thread. My issue is not with pixels.
  8. I'm having the same issues; curious to your setup.... Can you provide the following: Example: My hardware: uMP3g3 miniDirector-> CTB16PC 1 -> CTB16PC 2 -> CTB16PC 3 -> CTB16PC 4 -> CTB004 6 -> Pixie8 My Software: LOR-5.3.12. My Sequences: The SD card is created from HUB with ELOR/500K/LockStep/MP3 headers stripped. All MP3 audio files are 128 Kbp CBR
  9. It happens on my controller #1 and # 3 on a few channels (same channels each time) with just 2 Incandescence light strings per channels. I know its a on command in the sequence but it flickers instead of steady on sometimes. Just weird! And it happens on my #2 controller on a few channels and those are LED strings. Strange hat its happening across 3 controllers so I have been experimenting with power source swapping.( I have three dedicated circuit outlets to the light show on its own 3 separate breakers.) I moved the mini director away from my audio amp and my higher powered FM transmit
  10. I have a all new TSO signature series package purchased this year. Four 16 channel controllers, one 4 channel controller, a pixie 8 and pixel tree with the mini director. All purchased a few months ago so all new latest equipment. I have this random issue on 3 of the 16 channel controllers. Some channels are pure LED strings and some channels are incandescent strings. Sometimes during the sequences the affected channels will flicker when given a on command. For example: in a sequence-any sequence a channel 1 2 3 4 is given a one second on command and channel 3 will flicker. Of course thi
×
×
  • Create New...