Jump to content

Paul Masterson

Members
  • Content Count

    102
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Paul Masterson

  1. 500k was the issue. 🤷‍♂️ I don't know how I missed that but all is better and we are up and running. THanks
  2. Hi all Anyone have any pixel/SUPs that they are willing to share for "Hey Come Look At My House"? 16 ribbon mega tree is the final piece for the song and I find my creative juices on empty right about now :) Thanks in advance
  3. May I have a copy sent to mastersonp24@gmail.com please I agree to not sell or share this sequence with anyone. This request will be used for my private, personal use on my show only. I also understand the mere fact of making changes to the borrowed sequence and pasting it in to my sequence does not make it mine to share
  4. SHARING SOLVED SOLUTION.... After attempting many things, I decided to see what would happen if I ran the LORSequenceEditor with a different graphic setting. Right clickong on the EXE, I selected Integrated Graphics instead of the default one which was High-performance NVIDIA processor. Low and behold, it worked. the AVI loaded as media and ran perfect from the LMS. This leads me to assume a recent NVIDIA change/upgrade occurred that is incompatible to the SE process. I changed my default graphics processor to this and we are back in business.I will continue to investigate and dete
  5. Additional information, looks like incompatibility with LORSequenceEditor.exe and D3D9.DLL. No fix yet, but now I know where the issue is. Open to suggestions as I've tried reinstalling LOR 4.4.14 and DirectX components on the Windows 10 broken machine, no luck. Faulting application name: LORSequenceEditor.exe, version: 4.4.0.14, time stamp: 0x5fbbf072Faulting module name: D3D9.DLL, version: 10.0.18362.1110, time stamp: 0x7ab5c3f1Exception code: 0xc0000005Fault offset: 0x0005884bFaulting process id: 0x2510Faulting application start time: 0x01d6c718894d563bFaulting application path: C:\Pro
  6. Hi all Loading Sequence Editor for new musical sequence. I select the AVI file and once it starts to import it, the software crashes (no error, just disappears). I am running version 4.4.14. I have an older laptop running version 4.4.4 and doing the same there works perfectly, I can save it as an LMS and run it as expected. I copied this file over to the laptop running 4.4.14 and once I try to run the LMS in Sequence Editor, same crash occurs. Executing the AVI outside of SE works perfect, launching Windows Media Player as expected. Anyone encounter a similar issue or have
  7. Hi all, hoping folks can help as I am now in a bind for the start of the Christmas show. This is my second year using a PixCon 16 in my show. After putting everything up and expecting "it to work as it did last year", the "ain't that easy" gremlin bit. No PixCon 16 or other devices attached after it. I have gone back and tried all of the troubleshooting steps and reconfigurations, bit to no good. I reset the box, ensured all jumpers are on the LOR side, and reconfigured it to: Port 3, 57.6k, enhanced J3/J4 option checked off WS2811/12, high speed, simple config, starting
  8. Sent to all, apologies for the delay. Into the unknown by Panic at the Disco is also available via the link sent. Enjoy....
  9. Thanks JR, I'll try to make this clearer in the title in the future. I've tried to take the time to convert the other forms of "faces" to the LOR trees I have and it just is not worth the time and effort. Much quicker doing it from scratch :). Et all, I will send out the files shortly. I'm hard at work on "Into the unknown" by Panic at the Disco and it is taking me a bit longer than expected so I have been in lockdown mode racing to finish it. Expect them sent within the coming days. Thanks all
  10. Continuing to give back This community has done a lot to help me get on my feet and running year after year. Here is a new post for the LOR singing trees(trust, I am far from a professional 🤪 ). This is for the Willie Nelson version of Frosty the Snowman and includes Elden and Felix (though they can be used for any of the singing trees from LOR). Please note: This sequence is only the singing trees and it is only in LMS. Let me know if you are interested...
  11. Bouncing back to the top to see if anyone might have this.
  12. Hi all. I resent the links to everyone. Please let me know if you do not receive the emails or the link does not work. I hope to be adding more Singing Trees to the Dropbox link after Saturday.
  13. GIVING BACK This community has done a lot to help me get on my feet and running year after year. I will start posting some LOR Faces that hopefully others can use (trust, I am far from a professional 🤪 ). This is for Burl Ives A Holly Jolly Christmas and include Elden and Felix (though they can be used for any of the singing trees from LOR). Please note: This sequence is only the singing trees and it is only in LMS. Let me know if you are interested...
  14. Hi Sequence Sharers. Anyone happen to sequence Frozen II Into the unknown by Panic! At The Disco? LMS file preferred as I have not upgraded my LOR version yet. Also, channel setup and configuration not an issue either. If no one has the version by Panic! at the Disco, I'd love to see the Idina Menzel version. Potentially I can do something with that. Thanks in advance. "I agree to not sell or share this sequence with anyone. This request will be used for my private, personal use on my show only. I also understand the mere fact of making changes to the borrowed sequence and pasting
  15. Issue closed. Beats me what happened but I guess waiting 24 hours, some sleep and wishing away bad LOR-voodoo was all that was needed to have it work. :)
  16. Hi, I am trying to controls my Snow Machine via the DMX-1000 controller. I have read a few items in the forum and tried to replicate the fixes, but to no avail. Here is where I am at: LOR version: 4.4.6 HU: Set iDMX-1000 to E1 (read that the default E0 if Legacy and the recommendation was to more to some other ID In the Test Console, if I move channel three above 128, the snow machine turns on Success (or so I thought) SE Regular network, enhanced COM3 Add an LOR controller, set the UNIT ID to E1, Channel to 3 Set intensity ON for this
  17. @basis21b Thanks for the offer to document this, I appreciate it and am more than willing to wait. This would help me out a ton.
  18. @basis21b - thanks for pointing me in this direction. I've gone through this and a few other documents on the site and it seems like I have and either/or option with this. today I am set-up as an LOR network and have been running the Pixels successfully. The documentation is leading me toward the belief that I would need to disable this in order to enable the DMX channels.. If I do this, does that mean my network connectivity is only through them and my sequences all need to change? Are you using the DMX bridge in the PIXCON? Thanks
  19. Thanks for the reply. The connectors on it are the 3-pin XLR type so it sounds like I need an adapter to convert it to an RJ45. I think the answer to this next question is no but is there anyway to put it inline with existing LOR products? I ask as I have two ports on the computer already in use (1 for normal controllers and the second for a Pixcon 16 controller) and the third will require me to purchase a USB hub. Thanks
×
×
  • Create New...