Jump to content

Pioerpaolo

Members
  • Posts

    106
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Pioerpaolo

  1. Guys sorry, someone refresh me the length of the data cable that can support the pixie 16, downstream of the USB-RS485-HS. Thanks
  2. Hi guys, well revised, like every year, we are here to mess up our life with this beautiful hobby. This year I wanted to upgrade to S5, but as soon as I have imported the first sequence from S4, I immediately start having the first problems with the preview. I had already drawn the preview last year, so I imported it, assigned it to the sequence imported from S4, but in the preview window, when the sequence scrolls after sending it to replay, everything remains black, indeed , I don't even see the light design I did through the preview design, someone lend me a hand please, thanks in advance.
  3. sei un mago, grazieeeeeeeeeeee
  4. Sorry, I thought I translated it
  5. Salve ragazzi, volevo chiedervi una cortesia se possibile. Volevo fare, a Natale, sul mio albero 16x50, un regalo ad un amico, che abita a 300 metri da casa mia, di nome Gianmarco Tamberi, soprannominato "Gimbo", che ha portato il nome della nostra città, Ancona, a Tokyo, vincendo la medaglia d'oro nel salto in alto. Qualcuno di buon cuore, potrebbe pensare di fare un'animazione del salto che alla fine esce con le parole "Grazie Gimbo" ??? Per favore non mandarmi in quel paese, grazie :-)
  6. Hi guys, I need to connect a pixie16 about 30 meters away from the pc, will I have latency problems in your opinion or some other problem? Thank you
  7. thanks to all, I guessed. I also put the suspension to zero, but I wanted to know if the activities between usb, ssd and network left it on. I'm afraid it goes out all of a sudden, with the suspension active. thank you guys
  8. Hi guys, a simple question, how do you set the suspension of the pc, which controls the lights? Is it possible that if you use the suspension, in order not to leave the pc on all day, the lights go out? i've win10
  9. so it is already in SE ??? I'm working with the activity manager window open, it scares me just thinking about it. I have a sequence of about a gig, I finished it right now, it arrived, on the task manager above 2 gigs. is very slow, the stop button of the sequence no longer works well. It is impossible to work in these conditions, you lose more time saving, restarting SE and all the rest of the actual sequencing. but with S5 these problems have been solved ???
  10. Sorry Jim, do you know if the patch works well ?? If so, where can I find it ??? I too have these problems since I use pixels and therefore large sequences, in rgb never happened. Thank you all.
  11. Hi guys, I know that you are all full of work, many if not all, turn on November 26 for Thanksgiving, which is not celebrated here in Italy, but given the amount of work done every year I have decided too 'I will start first, I will turn on the 29th. Unfortunately I have a situation to resolve, which has never happened to me before. I have always had my pc dedicated to the show for more than 6 years always working, never used, only for the show. This year I bought the new PixCon16 MKII, one I set it with NP but I still have to connect it to the lights, while another one after setting it went to replace a pixcon16 with an old firmware version v.1.3.12, of which one the channel does not seem to work and I was feeding the 16-stripe tree. The situation is this, the show begins, after a few sequences the lights on the board all turn off. I go look for it with NP it works, I try the colors and go, I start with the show and after a while it turns off again. I also have another PixCon16 turned on, but it still works. I also noticed that having another old card on the net with v. 1.4.12, when I go looking for them, they don't all come out together, mostly MKII always comes out, and after several attempts, sometimes the others come out with old firmware versions. You know how to give me some clues, I would be grateful. Greetings to everyone from Ancona, Italy, from Pierpaolo happy grandfather. Sorry for being long-winded.
  12. thanks to both, I try and let you know
  13. ho riscontrato questo problema
  14. hello and in the meantime thank you, ondemnad, do you mean the actual show? I still don't have all the lights hanging out, I'm just fixing the sequences, at night ...... ahahahah
  15. Hi guys, in the meantime, sorry for my text translated online, I hope you understand. This year, like every year, the first problem to be solved could not be missing, as indeed happens to everyone. Let me explain. When viewing with VI, I see that some channels are not lit at the same time as they are turned on SE, then all of a sudden they light up. I am trying and trying again, trying to understand, but I have finished the tests, I think this point is the pc, but it seems strange to me, because I have 16gb of ram, a 2.6ghz intel I7-6700 HQ, an Nvidia Gforce GTX 950M video card , everything runs on win10 home. I'm afraid it will also happen during the show. The sequence is one of the heaviest I have, about 520MB, it doesn't seem that big to me, but it's the first time this has happened to me, so I can't understand. Ah, the channels that don't turn on, as described above, are on Pixie 16 LORs. Thanks to those who can help me ............. we hope it ends here for this year. Bye and thanks again
  16. Hi guys, I wanted to kindly ask you, if by chance anyone has the sequence, for 16-channel tree, of Christmas Time Is Here - Vince Guaraldi [Vocal Version] and happy days. Thanks
  17. Hi guys, like every year, and I think many of us, I have routine problems. This year, I no longer remember how to export a .sup in animation, other than SS props. That is, I would like to export channel by channel. Last year I did it, this year it doesn't get into my head. It will be old age ;-). Thanks for the help as always. Pierpaolo
  18. I do not know the problem well because I was not present at the tests, among other things I understand little. I am attaching other photos, where it is clear that it is the internal rooms that are not cut, however we will try again with my friends, trying, first to understand well your writing, which translated online obviously leaves something on the street, then to follow your advice , thank you so much
  19. Good morning guys, someone can tell me why my polionda figures are stripped ??? I used a CNC of a carpenter friend of mine that works at 15/18000 rpm at most, with a 6 mm tool. Someone can help me, thanks.
  20. Hello, I am studying a little S5, and honestly I have found myself well so far. I have reconstructed the preview, all the props, but now I cannot understand how to export the preview in Vis file, and then import it on SS. Is there another way to view the chosen preview? I read the manual but it doesn't work. Thanks dear friends. Pierpaolo happy grandfather
  21. Ciao ragazzi, è stata una settimana intera che non riesco a far combaciare le sequenze di alberi. Ho 3 metri di strisce led, quindi 90 pixel, su cui inviare le sequenze. Quelli che ho sono tutti 50 o 100 pixel, quindi non sembrano buoni. Sulla configurazione del pixcon16 ho messo 30 pixel per porta / universo, sulla SS nella configurazione pixel in DMX ho messo 30, ma diventa un casino. Come posso fare? on the visualizer if you put some pixels to see well ?? grazie pierpaolo
  22. Hi guys, it's been a whole week that I can't make the tree sequences fit. I have 3 meters of led strips, so 90 pixels, on which to send the sequences. The ones I have are all 50 or 100 pixels, so they don't look good. On the configuration of the pixcon16 I put 30 pixels per port / universe, on the SS in the pixel configuration in DMX I put 30, but it becomes a mess. How can I do? thank you pierpaolo
×
×
  • Create New...