Jump to content

Slingbad

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Slingbad

  1. Hey James, could I get your version of this? I have a version I made and I want to check yours out and see if I can improve mine, thanks I agree to not sell or share this sequence with anyone. This request will be used for my private, personal use on my show only. I also understand the mere fact of making changes to the borrowed sequence and pasting it in to my sequence does not make it mine to share Slingbad@gmail.com
  2. Could I please get a copy of this sequence as well, thank you slingbad@gmail.com
  3. If I could kindly please get a copy of this slingbad@gmail.com
  4. Since updating from S4 to S5, I cannot seem to get the director to play on 2 networks, ac controller are on network 1, lor regular,500k, network , network 2 aux A, Elor 500k, I have tried to switch around settings, verified at minimum 20 times settings are correct in everything, ac controllers play on network 1, cannot get pixels to work on network 2, can run each network from lap top with existing cat 5 cable , when I set up sad card, I am using gen 3 or newer, 2 port, and I noticed that the screen is a little different when I tell each network what to run, then it has been in past, card says it is complete but only seems to play network 1, do I need to update firmware for player to work correctly with Hub?
  5. ok, so in the newest release, when i create and add all my desired props in, why is it only letting me add motion effect to the firt one checked in the group and not the entire group?
  6. No need to create playback files, you now use hub to create your show
  7. Hub doesn’t work in 5.3, unable to create sd cards, keeps not responding when creating
  8. Yes but you cannot create a sequence using both pe and SS, I prefer using SS and want to use a spiral tree
  9. I cannot seem to figure out how to do a spiral scene in SS, can someone point me in the correct direction, thanks for your time!
×
×
  • Create New...