Jump to content
Light-O-Rama Forums
Sign in to follow this  
Westport Lights

Test went OK

Recommended Posts

We got everything hooked up yesterday, so in excitement, I decided to run a test. I was so excited that it took me about 2 songs to realize that the lights on the roof weren't even working.

After I saw that, I started noticing more. I had one of the two arches wired completely backwards. That was an easy fix. Plug arch channel 1 into 7, 2 into 6, etc.

Then, I saw another set of lights out, the lights around the base of my 10' tree. Then a few lights on my wireframe star went out. And now my Seasons Greetings sign only says "reetings"

I'm glad I decided to test it. That would've been a bummer if it happened on opening night.

I just hope I can fix it all before Thanksgiving.

**NOTE** All of the LEDs worked fine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

My first test was fine too Son -in _law said ya shoulda seen my face grinnin from ear to ear had a few bugs to work out wrong channel assignment was thie biggest error one channel kicks breaker luckily it was for my rudolf he was just a fill in any way Fri night count down started YIPPEE

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...