Jump to content

HUB issue when putting a schedule


Recommended Posts

Hi,

I think there is a bug in the HUB.

If you try making a show on the SD card and putting a scheduled times  and typing the ON times of the show (and not selecting from the drop down list), after doing all that and creating the SD card you will get an "Overflow error" message".

When choosing times from the drop down list, it works just fine.

I have 2 LOR1602GMP3 controllers connected together with only one mp3 director running the show.

running 5.3.12 version.

 

 

 

I dont know where to post the bug so im posting it here.

@DevMike

Edited by Sijaan
Link to post
Share on other sites

Thanks Mr. P but this is a different issue.

@Sijaan Yes, that is a known issue and is addressed in 5.3.14 which I am working on building at this time.  It should be out shortly.  Thanks for the report.  You can always open a help desk ticket if you find issues like these.

Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Mr. P said:

Read this post by DevMike:

 

I saw this before posting and Im false on 3 out of the 4 conditions.

1 hour ago, DevMike said:

Thanks Mr. P but this is a different issue.

@Sijaan Yes, that is a known issue and is addressed in 5.3.14 which I am working on building at this time.  It should be out shortly.  Thanks for the report.  You can always open a help desk ticket if you find issues like these.

Thanks, I will.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...