Jump to content

Recommended Posts

1. I have no SS

2. Bought many sequences copy paste in SE Import into PE save as intenisty file colour plays properly on mega tree (strips are BRG) controller (alpha) set to BRG and prop in PE set to BRG.

3. First time creating a new sequence using the mega tree without a purchased sequence in PE and preview shows all colours right. but when played in the actual show Blue is Red.  

Link to post
Share on other sites
17 minutes ago, Randy Martin said:

1. I have no SS

2. Bought many sequences copy paste in SE Import into PE save as intenisty file colour plays properly on mega tree (strips are BRG) controller (alpha) set to BRG and prop in PE set to BRG.

3. First time creating a new sequence using the mega tree without a purchased sequence in PE and preview shows all colours right. but when played in the actual show Blue is Red.  

Since you set the color order in the controller try setting the color in PE to its original RGB.

Link to post
Share on other sites
49 minutes ago, Randy Martin said:

Thank you 

That worked it's allways the little details.

I kind of figured the two setting would contradict each other.

Link to post
Share on other sites

For pixels that are NOT in RGB order, you ALWAYS set the color order in the pixel controller.  That way in your sequencing in all locations (Preview, Visualization, SuperStar, Sequence Editor) the color order is ALWAYS RGB.  You will only mess yourself up if you violate this.

 

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...