Jump to content
Light-O-Rama Forums
stunney

HELP!! My shows wont play!

Recommended Posts

So I switched to S5 this season and everything went great, until i tried to actually play my show. The lights all work when i enable "control lights" in the sequence editor, but for some reason my shows wont play. I went into the hub, created a show, and set the schedule. When I enable the schedule, the red light bulb turns blue for a few seconds, then back to red, then blue again...etc. In the status window, I get the following:

(time) : Show player starting

Schedule loaded

Initializing LOR networks

LOR networks initialized

show player initialized

starting show c:\user....etc

checking S5 sequence: c:\(path to song 1)

loading compressed sequence: c:\ (path to song 1

 

I'm pretty sure thats when the blue light turns red. and then it tries again repeatedly yet unsuccessfully.

I've tried "simple PC show" multiple times. I tried making only a 1 sequence show (once with each song) and still no luck.

I also tried using the old simple show builder but for some reason my S5 sequences dont appear in the "files available for the show" window. It shows some of my old sequences (not all) but they are all in thesame folder (default LOR sequence folder)

Like I said, everything works great when i use sequence editor, so I'm pretty sure this is either A: a software glitch of some type, or B:

me being a dummy.  Any help would be greatly appreciated.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please update your profile to reflect your LOR software version.

I have never used SSB or Hub so can't help you with those.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I tried uninstalling and re installing S5 software last night but it didnt make a difference. Anyone have any ideas?

Share this post


Link to post
Share on other sites

5.3.12 just got released, with some bug fixes, for SD card and Hub users. Might be worth a look.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks Phil, that did the job. Or i think it did.  I can play a show on demand now which it wouldnt do before.  I've enabled the schedule so we will see what happens at 6:00 tomorrow.

Thanks again!

Share this post


Link to post
Share on other sites

If the SOD works, the scheduled show should work. To test is make a schedule for, say 11:00 AM to 12 and test it .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...