Jump to content
Light-O-Rama Forums
Sign in to follow this  
ataylor295

Visualizer loading

Recommended Posts

So I have been attempting o load a picture of my residence in my visualizer for over an hour now, but I am having the issue of it loading it and then displaying it side ways. I have tried saving the picture different way and changing the resolution, but it is not working. Am I missing something or does anyone else have a different idea. 

Thank you in advance. 

Andy

Andyt2852@gmail.com

Share this post


Link to post
Share on other sites

How big is the image? What editor? What is the original orientation of the image?

It sounds like the orientation of the image is in portrait., and whatever you are using to edit it to landscape is not being saved. You may need to try a different editor.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks, I ended up playing with the ratio setting and got it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...