Jump to content
Light-O-Rama Forums
Sign in to follow this  
Rabeiler

Mean well 5V 30 Amp 150W power supply died

Recommended Posts

My power supply died. Is there anything I can check? No visible signs and it was working fine driving my pixie 8. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Too bad you are not local, I have several spares.

Obvious thing if you are comfortable with a multi-meter is to test that you have line voltage on the input terminals.

If there is voltage I would unplug and it let it sit for a while.  If it has thermal limiter it might reset.  Of course if it comes it might indicate another failure (like the fan).

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 hours ago, arnolddeleon said:

Too bad you are not local, I have several spares.

Obvious thing if you are comfortable with a multi-meter is to test that you have line voltage on the input terminals.

If there is voltage I would unplug and it let it sit for a while.  If it has thermal limiter it might reset.  Of course if it comes it might indicate another failure (like the fan).

Thanks. I have ordered a couple from digikey. I tested with multi before removing and confirmed it has ac. No fan in this model, I think the 12V ones have them.  I confirmed with a small 5V supply I have that the pixie8 seems to be okay. Hopefully the replacement arrives on Wednesday and opened a support ticket as well. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...