Jump to content
Light-O-Rama Forums
Sign in to follow this  
chadg

CCB and S5

Recommended Posts

So, I just upgraded to S5 Pro and boy what a difference.  I'm getting the hang of it, but I can't for the life of me get my CCB's to work.  I have a CCB with two 50 pixel strands on it.  When ever I design it int he new prop designer it keeps creating things that produce motion effects.  When I go to run them on my network I can't because it is not an enhanced network.  I still have an old  CTB16, so I can't set it to enhanced.  For the life of me I can't get a sequence to play.  Please advise on how you are supposed to put CCB's in S5.    Thanks. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Suggest you consider running two networks.  Regular for your CTB16 and High speed (enhanced) for your CCBs. It will require you to purchase an additional adaptor and some extra Cat5/6 wire but will give you more expansion opportunity.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...