Jump to content
Light-O-Rama Forums
renniek12

missing channels 9-16

Recommended Posts

I have four singing Christmas trees . When the sequences are playing, two of the Christmas trees are singing but nothing from the other two. The ones that sing are on channels 1-8 but the other trees that are not working are on channels 9-16. I am using two controllers. Any help appreciated. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Are you using 1 controller sharing all the channels?

If so did you plug them in and do you have sequence written to the channels?

The most important question is my first one.

JR

Share this post


Link to post
Share on other sites

What controller? 

Are BOTH banks properly powered (remember Bank 1 powers many models. The LED will be on if powered), , but it still needs to be powered even if you are only using the secong banks outputs.

OH, and if we are talking ID's:  ID A follows 09  (ID's are Hex. 10 would be the 17th ID

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...