Jump to content
Light-O-Rama Forums
SS Breeze

SS SEQUENCE SEEMS TO BE TWINKLING

Recommended Posts

Hello,

I purchased a pre-made sequence  and it played fine last night, today when Im trying to view it, all the pixels on the mega tree seem to twinkle or shimmer (that is the best way I can describe it) meaning, on parts of the sequence where pixels are to be steady on in any given color, they are not, they twinkle and do not stay on steady... It was working fine but now its not.. Has anyone seen this before? Thank you..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Are you viewing this on the actual lights or in the visualization within SuperStar?  If you are watching the actual lights, did you export from SS in legacy format or as intensity files?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank you for your reply, it seems I had a conflicting DMX universes that were causing the issue.. Once I resolved that it all works good now.. Thank you for your time to reply.. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 hours ago, SS Breeze said:

Thank you for your reply, it seems I had a conflicting DMX universes that were causing the issue.. Once I resolved that it all works good now.. Thank you for your time to reply.. 

That will do it.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×