Jump to content
Light-O-Rama Forums
Sign in to follow this  
oilmoney

Silly intensity question

Recommended Posts

Hi everyone, haven't sequenced in awhile and I'm having a brain fart. I'm trying to create a 50% intensity chase across channels that are 100% on. I highlight the first channel and set the intensity to 50% but when I try to execute the chase using that section I just get a straight vertical effect on the selected channels. I remember I have to go to clipboard and change paste to foreground/background or something like that. I guess that is my question, what do I have to change in clipboard to make it work? I've already tried a bunch of various attempts at it with no luck and search queries on the forum aren't bearing fruit. I'm running S4 if that makes a difference. Thanks in advance!

 

oilmoney

Share this post


Link to post
Share on other sites
14 minutes ago, oilmoney said:

Hi everyone, haven't sequenced in awhile and I'm having a brain fart. I'm trying to create a 50% intensity chase across channels that are 100% on. I highlight the first channel and set the intensity to 50% but when I try to execute the chase using that section I just get a straight vertical effect on the selected channels. I remember I have to go to clipboard and change paste to foreground/background or something like that. I guess that is my question, what do I have to change in clipboard to make it work? I've already tried a bunch of various attempts at it with no luck and search queries on the forum aren't bearing fruit. I'm running S4 if that makes a difference. Thanks in advance!

 

oilmoney

Top Menu, Tools, Set Intensity to 50%.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, Mr. P said:

Top Menu, Tools, Set Intensity to 50%.

Hi Mr. P, I can get the intensity set and can see it but I can't get the effect to chase through the channels that are 100% on.

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 minutes ago, oilmoney said:

Hi Mr. P, I can get the intensity set and can see it but I can't get the effect to chase through the channels that are 100% on.

Set the first block of the chase with the intensity button (next to the off button) then click the chase button and drage your chase.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×