Jump to content
Light-O-Rama Forums
bbrescia

Couple of bugs...

Recommended Posts

In S5, version 5.0.20:

1. If you have selected the "loop at end" button while playing only the visible screen, it does not show an mp4 video file the second time around. Audio plays fine, just no video.

2. If you copy two cells from a row, then designate the paste area consisting of multiple cells, it will only paste the first two and ignore the rest. This is different than S4 Pixel Editor, where you could copy a cell into many other cells just by selecting the multi-cell area.

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for the feedback!

#1 is definitely a bug and will be fixed in the next release.

#2 is by design because the Sequence Editor and the Pixel Editor worked differently in this case. In S5:

a) if you paste into a selection that has more rows than were copied, then S5 will repeat the paste process vertically to fill the selection (like PE).

b) if you paste into a selection that has more columns than were copied, then S5 will work like the Sequence Editor -- following the paste setting on the toolbar. If you want it to work like the Pixel Editor, then set the toolbar paste option to "repeat to fit".

Also note that to access the functionality of SE's "paste multiple" function, it is found in S5's "paste special" function.

Matt

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks Matt - appreciate it and by the way, I have started using the new predefined effects such as Simpleshapes and love them! Bob

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×