Jump to content
Light-O-Rama Forums
pouterson1

Half of CCB string is out during show only

Recommended Posts

I 've run into an issue with a string of 50 CCBs.  I noticed that about half of the string was out while a show was playing.  I tested the unit with the HU utility today and all of the lights are on and respond to the HU.  I reset the controller just to be sure to clear things.  Tonight, I have the show running and the string has about half of the lights out.

Does anyone have an idea on this one?  Is this the controller or string?  I haven't replaced the string yet.  I was going to do that in the morning.  What do  you think?  Thanks for the help.

 

Paul 

Share this post


Link to post
Share on other sites

There are likely several possible causes, but the only time I have run into an issue like this in past years was when I had a "channel conflict" in my setup.  Did you run the verifier software to rule that out?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I did.  I ended up swapping out the string and the new one works fine.

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I did.  I ended up swapping out the string and the new one works fine.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×