Jump to content
Light-O-Rama Forums
stevehoyt

2 minor issues

Recommended Posts

Hi

I have 2 minor bugs to report and a couple new more serious ones which I will describe in other posts separately.

Minor issues may have been in 5.0.6 too but am seeing them in 5.0.8.

1) When starting to play a sequence, after it reaches the end of the visible window forĀ first time the time bar above does not change. The second time it gets to the end it "syncs" ok and the current time is displayed.

2) When I bring up the effect editor the colors in the default palette aren't right. I have a white box where the red box should be. If I reload the default palette it is ok. Sometimes it will do the same thing again sometimes not.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have also seen the problem described in paragraph 2 above. I don't believe that this incorrect palette occurred earlier than 5.0.8.

Jim

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...