Jump to content
Light-O-Rama Forums
Sign in to follow this  
movieman4

please help

Recommended Posts

show is not starting becourse of a winsock error 10061

please help me!

Share this post


Link to post
Share on other sites

connection is forcefully rejected he say

comm listener error 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Has it ever worked?. Have you tried a reboot. Any programs running in the background.

What does the comm listener and LOR status log say. You might want to try and post screen caps of your network config, status log and comm listener window if you can.

We're flying a bit blind here, 

Share this post


Link to post
Share on other sites

hardware config found 8 units.

it all worked fine till today.

only pc was shut down en dat was not correct , can that be the issue?

Share this post


Link to post
Share on other sites

date standing on the year 2038 , that was the issue i believe , listener is running fine now

Share this post


Link to post
Share on other sites

That would do it. If the date continues to be wrong, you might need a new CMOS /clock battery on the motherboard.

It will be fine while its running but will forget the date when shut down.

Share this post


Link to post
Share on other sites

i will remember that now :P

thanks for all the help , becourse show starts in 30 minutes.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...